Invester i Bitcoin

Sådan investerer du smart i Bitcoin

Bliv klogere på kryptovaluta og tjen samtidig ekstra lommepenge

Kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ethereum, Iota og Ripple er endnu ikke hvermandseje, men alt peger i retning af, at vi ikke skal vente længe, før vi kan betale frisøren, online-musikstreaming såvel som vores venner med en overførsel af kryptovaluta! Kommende regulativer, som vil stabilisere kursen på bl.a. Bitcoin, lover nemlig godt for udbredelsen af kryptovaluta og andre online valutaformer. Facebook har i juni nemlig meldt ud, at deres nye online betalingsform Libra vil være at finde på bl.a. Messenger og Whatsapp fra foråret 2020.

Dette støtter en kommende almen tilgængelighed inden for nye digitale valutaformer – og det er med stor sandsynlighed skyld i at kursen på Bitcoin netop nu har en støt voksende tendens. Men hvordan kommer man i gang med at investere i fremtidens valutaformer?

Et grundigt overblik er vejen til den gode investering

Som ved al anden investering, skader det ikke at skabe sig et solidt overblik over éns muligheder, inden man begynder at investere. Du behøver ikke have studeret blockchain-teknologi eller være ekspert i børsmægleri for at gøre en klog investering i kryptovaluta – derimod skal du opsøge sider, der kan give dig brugbar viden og indsigt i investeringsformer og strategier. Den danske side Coinbox.dk kan anbefales, da du her får brugervenlige guides til baggrunden for investering i kryptovaluta, opdateringer og nyheder.

Hvilke strategier kan man bruge, hvis man vil investere i Bitcoin?

Du kan vælge aktivt at investere i kryptovaluta ud fra to overordnede strategier. Den første er mere klassisk dag-til-dag investering. Her opkøber du Bitcoins eller andre kryptovalutaer, for så at sælge straks kursudviklingen er fordelagtig for salg. På den måde er du nogenlunde i kontrol i forhold til at se afkast af investeringen med det samme – det kræver dog meget opmærksomhed og is i maven!

Kursen på Bitcoin, Ripple, Ethereum og Iota kan indtil videre svinge en del fra dag til dag – helt op til 10% i kursusving fra dag til dag er set i Bitcoins snart 11 år lange levetid. Når de kommende regulativer træder i kraft, vil kursen på kryptovaluta dog kunne stabiliseres langt bedre, og man vil kunne undgå voldsomme fald i fremtiden.

En anden strategi er langtidsinvestering, hvor man investerer med henblik at kunne sælge med stort afkast 5, 10 eller 20 år ude i fremtiden. Denne form for investering i kryptovaluta er kun langsomt ved at blive udbredt, men med reguleringen og stabiliseringen af kurser på kryptovaluta, vil vi sandsynligvis se mere til denne strategi for investering i kryptovaluta. Ingen kan dog spå om fremtiden og når det kommer til investering, skal man altid holde sig løbende opdateret. Det vigtigste råd er derfor, at du gør et grundigt forarbejde, så du kan vælge den investeringsmåde, der passer bedst til dit behov og temperament. Opsøg også løbende ny viden om den digitale udvikling og andre nye onlinevalutaer – så er du klædt godt på til at tjene penge på Bitcoin!