Med lidt snyd kan man komme langt hvis man er heldig

Med lidt snyd kan man komme langt hvis man er heldig

Der er dage hvor solen skinner og vejret bare råber og skriger på en tur i skoven eller til stranden. Den slags dage er altid skønne, for så ved man hvad man skal. Men der er også dage, hvor det bare står ned i stænger og vejrudsigten ligner et mindre psykisk sammenbrud. Så må man blive inde og fordrive tiden, for eksempel med et spil Wordfeud. Det kan man bruge mange hyggelige timer på, hvis man har en at spile med. Og hvis man vel at mærke vinder. Det er aldrig sjovt at tabe, jo.

Kniber det lidt med at hale sejren i land, så kan man jo snyde lidt. Javist, det er ufint at snyde, men hvis man nu ikke bliver opdaget, gør det så noget? Det kan i hvert fald være svært at lade være, hvis man kender en smart måde at snyde på. Bare få en lille smule hjælp med at sætte de der tossede bogstaver sammen, så de giver mening. Kun en lillebitte smule hjælp fra et snydeprogram på ens smartphone eller tablet. Og så ingen ser det, naturligvis.

Kan man kalde det en sejr, hvis man har snydt?

Det er et rigtig godt spørgsmål, og svaret afhænger sikkert af hvem man spørger. Lad os med det samme slå fast, at der helt sikkert findes mennesker i dette land, der vil mene at der aldrig vil være tale om en sejr, hvis man har benyttet sig af en eller anden form for snyd. Det må man bare se i øjnene. Ikke alle finder snyd i orden. Se bare på hvordan det gik med Bjarne Riis og mange af de andre, der har vundet Tour de France med snyd. De blev frataget al æren plus de medaljer, de møjsommeligt havde cyklet hjem, med doping i blodet.

Men da de kørte på touren og så sejren komme tættere på, mon de da også følte at de snød? Og da de stod på podiet og blev hyldet af folkemængden, nød de så ikke sejren?

Sørg for at du ikke bliver opdaget

Nogle vil men at der ikke er tale om snyd, hvis det ikke bliver opdaget. Det vil især dem, der snyder sige. Hvad ingen ser har ingen ondt af, som man siger. Man kan også sige at man snyder sin kæreste hvis man køber massage i Valby, eller måske massage på Sjælland, hvis man vil længere ud på landet, hvor chancerne for at blive opdaget er endnu mindre. Det kan være rart med noget uforpligtende sex, men måske skal man holde sig fra det, hvis man er i et fast forhold, og ikke vil være en, der snyder.