Hvilket spil passer til dig?

Hvilket spil passer bedst til dig?

De fleste af os her på siden elsker at spille! Men hvilken type af spil passer egentlig bedst til dig? Måske er du en af dem, der kan spille flere timer i træk? Eller er du mere typen, der går til og fra et spil flere gange om dagen? Måske er du en af dem, der kun kan koncentrere sig i kort tid ad gangen? Er du nysgerrig på, hvilket spil der passer bedst til din personlighed,  så læs med her, når vi præsenterer dig for 3 forskellige spil, der passer til 3 forskellige personligheder.

Wordfeud

De fleste af os her på siden er nok ret glade for Wordfeud. Men hvad er det egentlig, der er så særligt ved det spil?

Wordfeud er blandt andet blevet så populært, fordi man kan spille mod sine nærmeste venner og familie. Selvom spillet også giver mulighed for, at man kan spille mod fremmede mennesker, har de fleste af os et vedvarende spil kørende med et familiemedlem eller en god ven. Hvis den ene har skrevet et skørt eller vovet ord, giver det noget sjovt at snakke om, næste gang I mødes. Derudover vækker det konkurrencegenet i nogle af os at spille gentagende spil mod den samme person, som vi kender godt. Derudover er fordelen ved spillet, at man sidder alene og spiller, så man ikke skal forholde sig til en masse spillere.

Nogle af os lever en hektisk hverdag, hvor vi har flere bolde i luften samtidig og sjældent har tid til at fordybe sig længere tid ad gangen. På den måde er Wordfeud godt for travle mennesker, fordi de kan gå til og fra spillet, som de lyster. Imens pastaen koger, eller når man tager en 5 minutters kaffepause på jobbet, kan man lige udføre et træk mod modstanderen, men når kaffepausen er ovre, er det naturligvis hurtigt tilbage til jobbet. Først når du har fået fri, kan du give gas med Wordfeud, men hvem passer imens på telefonen på jobbet? Dette er noget, som kan klares med en komplet telefonløsning ude på arbejdspladsen med bl.a. tilhørende omstillingsanlæg. Har din virksomhed ikke styr på sine telefoner, kan I læse meget mere her om billig telefoni for danske virksomheder. Læs desuden mere her om, hvornår du ellers kan spille Wordfeud.

Brætspil

Er du mere typen, der lader op i selskab med andre, er brætspil måske mere noget for dig. Det gode ved brætspil er, at I kan spille mange sammen, og i mange nyere brætspil handler det om at arbejde flere sammen om at vinde, blandt andet i spillene Partners og Hint.

Derudover er brætspil meget intenst, fordi man ikke kan gå til og fra spillet men derimod skal give alt hvad man har på kort tid.

Computerspil

Der findes et hav af forskellige computerspil, men fælles for mange af dem er, at de er designet til folk, der har tid til at spille i lang tid ad gangen uden forstyrrelser. Derfor er mange computerspil blevet meget populære blandt unge mennesker, fordi de ikke har så mange forpligtelser som voksne. I mange computerspil spiller man med eller mod andre, og de er afhængige af, at man spiller spillet færdig og ikke pludselig smutter, fordi pligterne kalder.