Fem fordele ved at spille på nettet

Fem fordele ved at spille på nettet

Når du spiller Wordfeud, bingo, kort og andre spil på nettet, nyder din hjerne enorm gavn af det. Der er mange fordele ved at hygge med at spille Wordfeud, som du sikkert allerede kender til. Nedenfor deler vi fem fordele ved at spille på nettet.

Du træner din hukommelse

Uanset om du spiller Wordfeud eller følger en online bingo guide til at spille bingo på nettet, træner du din hukommelse. Med fx Wordfeud træner du din verbale hukommelse. Det hjælper dig med at huske på ord eller sætninger. Du kan også forstærke din korttidshukommelse ved at huske på tal. Ikke alene er det brugbart til at spille bingo, det hjælper dig også, når du skal huske på kombinationer i dine adgangskoder.

Bliv mere kreativ

Du kan blive mere kreativ, når du spiller forskellige spil på nettet. Med fx Wordfeud bliver din hjerne tvunget til at tænke uden for de sædvanlige linjer. Det bidrager til at vække din indre kreativitet, som ikke kun hjælper dig med at spille på nettet. Du vil også mærke hvordan du kan være mere kreativ i andre aspekter af livet med alt fra studie til arbejdet og andre fritidsaktiviteter.

Udløsning af lykkehormoner

Først og fremmest er det positivt at du føler at du har opnået noget, når du spiller på nettet. Med fx Wordfeud vil du føle en fornemmelse at have opnået noget, når du har fundet frem til et svært ord eller får mange point i spillet. Når du vinder et spil på nettet, vil du naturligvis også føle dig stolt og mere selvsikker. Alt sammen udløser glædeshormonet dopamin i din hjerne. Derfor vil du ofte være bedre tilpas, når du har spillet lidt på nettet.

Forbedrer dit fokus

Du bliver bedre til fokuserer, når du spiller på nettet, hvis du gør det på den rigtige måde. Mange personer multitasker med at svare på tekstbeskeder, mens de ser fjernsyn. Menneskets hjerne er dog ikke skabt til at arbejde på flere ting på en gang. Du vil nyde større gavn, når du fokuserer på en ting ad gang.

Den færdighed kan du udvikle ved at spille på nettet, mens du lægger de andre opgaver væk. Derfor handler det om at slukke telefonen, mens du fx spiller Wordfeud. Måske virker det svært, hvis du spiller på din smartphone. Derfor kan det være en god ide at spille på en tablet, hvis du har sådan en.

Lær at leve i nuet

I forlængelse af ovennævnte kan du også lære at leve i nuet, når du spiller på nettet. Mange gange tænker vi på alt for mange ting på én gang. Derfor kan du træne at nyde at spille på nettet, mens du glemmer om hverdagens bekymringer for en kort stund. Det er nemmere at leve i nuet, når du føler at det er værd at leve i. Derfor handler det naturligvis ikke kun om at spille spil, som du synes er sjove at spille, men det er i hvert fald et skridt i den rette retning.