Polaroid film

De mest populære polaroid film til polaroid kamera

Overvejer du at købe et polaroid kamera? Men er du lidt i tvivl om, hvad der er bedst i forhold til polaroid film og hvilke der er bedst? Polaroid kameraer er blevet populære igen blandt unge og andre, som godt kan lide nostalgi og charme. Men hvis du altid har været vant til spejlrefleks, er det lidt af en anden verden, du træder ind i. Bliv klogere på de forskellige og mest populære typer af polaroid film herunder. Når det kommer til polaroid film, er det bestemt ikke nemt at finde ud af, hvilke der er bedst. For når det er sagt, er det nemlig ikke helt ligemeget hvilken type polaroid film, du køber. Det er nemlig ikke alle film, der passer til alle kameramodeller. Hvis du overvejer at købe en Polaroid 300, Polaroid Z2300, Polaroid GL10 eller Polaroid Z340, kan du blandt andet bruge disse typer polaroid film:

Fujifilm Instax Mini

Denne type polaroid film er en af de populære valg, når det kommer til polaroid film, da det fås i mange elektronikbutikker eller fotobutikker. En pakke herfra indeholder enten film til 10 eller 20 billeder og koster typisk et sted mellem 90 og 190 kroner afhængigt af antallet af billeder. Billederne har en blank overflade og en hvid ramme med en størrelse på 8,6 x 5,4 centimeter på papiret og 6,2 x 4,6 centimeter på billedet.

Polaroid 300 Instant Film

Dette er også et rigtig fint og populært valg blandt brugerne af polaroid kameraer, da billederne er fedtafvisende, vandafvisende og ikke kan rives i stykker. Den er særligt god til Polaroid Z2300. Prisen er også rigtig fin, hvor du af og til kan få helt op til 30 billeder for kun 279 kroner.

Polaroid 3×4 ZINK Paper

Denne type film er lidt anderledes, da det er papir, som bruges uden blæk ved hjælp af ZINK Zero Ink printteknologi, hvilket også gør filmen her lidt dyrere. Det er også fedtafvisende, vandafvisende og umuligt at rive i stykker, ligesom billederne tørrer hurtigt. Denne film passer dog ikke til Polaroid 300.

Polaroid 2×3 ZINK Paper

Filmen her bruger samme teknologi som ovenstående, og er særligt god til Polaroid Z2300. Billederne er ret holdbare, da de både er vand- og fedtafvisende, ligesom du kan rive i dem, uden de går i stykker. Den kommer også med en beskyttelsesfilm, som kan hives af billedet. Når du gør det, får du en selvklæbende bagside, som du kan hænge billedet op med. Det er det, der gør denne type film særligt smart. Hvis du synes, at den polaroide verden fortsat virker meget spændende, og priserne ikke har skræmt dig væk, kan du læse alt om polaroid film her. Artiklen uddyber alt, hvad der kan uddybes om polaroid film, hvilket er meget aktuelt at sætte sig ind i, hvis man som du synes, det kunne være spændende at kaste sig ud i.