Sudoku

De bedste Sudoku udfordringer på nettet

Sudoku er et meget gammelt og velkendt spil. Sudoku udfordrer hjernen, og det er derfor et af de mest populære spil på nettet. Sudoku kan spilles af alle – både børn, unge og voksne. Det eneste man skal bruge for at kunne spille Sudoku, er en computer eller en smartphone. Der findes mange forskellige Sudoku-spil på nettet, og det kan være svært at finde ud af, hvilket spil man skal vælge. Læs derfor med her. 

Du kan med fordel tage et kig på krydsord.dk, hvor du kan finde online Wordfeud, krydsord, en online ordbog til Krydsord og meget andet. 

Hvad er Sudoku?

Sudoku er et logisk puslespil, der oprindeligt kommer fra Japan. Sudoku består af en 9×9 kvadrat, der er inddelt i 3×3 mindre kvadrater. Hvert af de 9 mindre kvadrater skal indeholde alle tallene fra 1-9, og disse tal må ikke gentage sig horisontalt eller vertikalt i det store 9×9 kvadrat. På den måde skal hvert felt i det store 9×9 kvadrat indeholde alle tallene fra 1-9 uden repetitioner. Tag et kig på krydsord.dk og spil online Sudoku, Wordfeud og krydsord. Print også både krydsord og Sudoku, hvis du ikke foretrækker at spille online. 

Er der regler for, hvordan man skal spille Sudoku?

Der er helt bestemte regler for, hvordan du skal spille Sudoku. Disse regler du kendskab til i ovenstående. Hvis du finder Sudoku online, kan du de fleste steder selv vælge sværdhedsgraden. På den måde kan du vælge et spil, der passer til dig og dine evner. 

Print Sudoku og Krydsord hos krydsord.dk. På den måde kan du også løse Sudoku fysisk, hvis du foretrækker dette. Vælger du Sudoku og krydsord som print, kan du stadig klikke ind på krydsord.dk og se deres online ordbog, som du kan anvende til at løse dine krydsord. Med en online ordbog kan du få hjælp til at løse dem, så det bliver lettere for dig. På krydsord.dk kan du også med fordel spille Wordfeud. 

Hvorfor er Sudoku så populært?

Sudoku er et svært logisk spil. Mange mennesker synes, at Sudoku er en god måde at træne deres hjerner på, da det kræver logisk tænkning for at løse spillet. 

Der findes mange forskellige versioner af Sudoku-puslespillet, men den almindelige version består af 81 felter (9×9), som skal fyldes med tal fra 1-9. Klik ind på krydsord.dk og find Sudoku. 

Det er en kendsgerning, at Sudoku-spillet er en meget god måde at træne din hjerne på. Det er også en af grundene til, at dette spil ikke går af mode.