Brug for en pause?

Brug for en pause fra Wordfeud? Prøv disse spil i stedet!

Uanset hvor vild, du er med Wordfeud, kan det være rart med en pause fra spillet i ny og næ. Det behøver dog ikke at betyde, at du ikke kan spille overhovedet! Vi har fundet frem til nogle forskellige spil, som du kan prøve kræfter med i stedet, når du af den ene eller anden grund trænger til en pause fra Wordfeud.

Tetris

Det ville måske være nærliggende blot at anbefale nogle spil, der minder meget om Wordfeud, men når nu der er tale om en pause fra spillet, kan det også være en fordel at vælge nogle spil, der overhovedet ikke minder om det. Og det kan man i hvert fald roligt sige, at tetris ikke gør! I det gamle, klassiske computerspil går det ud på at placere brikker ovenpå hinanden, så de falder i hak og forsvinder. Når det lykkes, får du point – men du skal passe på, for når brikkerne ikke falder i hak, kommer de faretruende nær toppen af spillet. Og rammer de toppen, er spillet ovre!

Blackjack

En anden mulighed er at prøve nogle af de mange forskellige kortspil, der findes på nettet, og her kan online blackjack være et meget godt bud. I blackjack går det ud på at komme så tæt på 21 som muligt, men på samme måde som i tetris taber du med det samme, hvis du ryger over. Kortene har forskellige værdier, og i takt med, at du nærmer dig 21, er du nødt til hele tiden at overveje, om du vil have et kort mere, eller om du har en tilstrækkeligt høj score til, at dealeren ikke kan nå dig.

7 kabale

Hvis du gerne vil spille kort, men synes at blackjack ikke er det rette for dig, kan du også overveje at prøve kræfter med det klassiske kortspil 7 kabale. I 7 kabale går det ud på at placere kort ovenpå hinanden i forskellige rækker, så de ligger i numerisk rækkefølge fra høj til lav.

Derudover skal de også ligge skiftevis i farver, altså hhv. sort og rød. Hvis du ikke har prøvet 7 kabale før, kan du vælge kun at trække et kort af gangen, hvilket er med til at gøre spillet noget nemmere. Ved første øjekast kan det måske virke en anelse uoverskueligt, men det er heldigvis hurtigt og nemt at lære. Og så kan du passende se, om ikke du kan få kabalen til at gå op, inden du skal tilbage til Wordfeud igen!