Betal fitness med bitcoin

Betal dit medlemskab i fitness med Bitcoins

Kryptovalutaer som Ethereum og Bitcoin er endnu ikke allemandseje. Selvom den virtuelle valuta har vundet stort indtog i de seneste år, så er der stadig lang vej før vi alle køber og sælger ved hjælp af de digitale valutaer.

Men hvor udbredt er kryptovaluta egentlig? Og hvor kan man risikere at støde på Bitcoin-betaling?

Endnu ikke bruger? Det skal du overveje

Synes du også at kryptovaluta virker som et spændende tiltag? Og drømmer du om at udfordre de traditionelle systemer og dit gamle pengeinstitut?

Når du skal investere i eksempelvis Bitcoin, så er det vigtigt at du gør et grundigt stykke forarbejde. Gør op med dig selv hvilken valuta du ønsker at købe, samtidig med at du gør dig nogle overvejelser om investeringsstrategien.

Det kan være en snørklet affære at aflæse grafer og følge den konstante udvikling på markedet, og ønsker du de bedste afkast, så kan det kræve meget tid og et iskoldt overblik.

Du kan i stedet overveje at bruge krypto-robotter, der automatisk hjælper dig med at træffe de helt rigtige beslutninger på det helt rigtige tidspunkt. Få bedre indsigt i hvad en kryptorobot kan hos mininvestering.dk.

Det store udland; disse virksomheder tilbyder køb med Bitcoins

Selvom at de helt store virksomheder herhjemme har ventet lidt med at springe ud i handel med kryptovaluta, så har udenlandske firmaer i længere tid benyttet det virtuelle betalingssystem.

Giganter såsom it-virksomheden Microsoft, fastfood-kæden Subway og flyselskabet Virgin Airlines har alle gjort det muligt for deres kunder at betale med kryptovaluta.

Den mest kendte virksomhed, som har offentliggjort at de fra foråret 2020 vil lancere deres egne kryptovaluta, er Facebook. Det sociale medie lancerer nemlig den virtuelle valuta ved navn Libra, som skal gøre det muligt for brugere at handle sikkert på deres digitale platforme.

Det velkendte indland; køb pølser med Bitcoins i København

Selvom vi herhjemme halter lidt efter de store amerikanske firmaer, så findes der faktisk en god håndfuld butikker, restauranter og barer i København, som er hoppet med på Bitcoin-bølgen.

Bl.a. kan du betale dit medlemskab hos Crossfit via din digitale tegnebog. Du kan også købe en øl til vennerne i Heidis Beer Bar eller The Dubliner. Du kan sågar købe en ristet pølse hos Johns Hotdog Deli ved Hovedbanegården. Det kunne tyde på at flere butikker i fremtiden vil omfavne det moderne system, og det kan derfor være en god idé at tilegne sig en basisviden omkring kryptovaluta-investeringer, Bitcoin Trader og brugen af virtuel valuta i praksis.