5 alternative spil til Wordfeud

5 alternative spil til Wordfeud

Er du afhængig af Wordfeud, og spiller du så meget, at fingrene nogle gange er ved at falde af? Så er det måske på høje tide at prøve et andet spil for at få lidt afveksling til det populære bogstavspil. Vi har her samlet 5 alternative spil til Wordfeud, som du kan spille, når du indimellem får nok af Wordfeud.

Gratis 7 kabale

Det første spil er gratis 7 kabale. 7 kabale er en velkendt klassiker og et helt oplagt valg, når Wordfeud skal lægges til side til fordel for et andet spil. Der er nemlig masser af gode grunde til at vælge 7 kabale – det er nemt at lære, det er hurtigt at spille, det er afstressende, men også udfordrende… ja, vi kunne blive ved! 7 kabale er derfor vores klare førstevalg, når der skal findes et alternativ til Wordfeud.

Hjerterfri

Foretrækker du at spille mod andre, er 7 kabale til gengæld ikke det oplagte valg, for her spiller du alene mod tiden. Vil du alligevel gerne spille et kortspil, kan du i stedet vælge hjerterfri, hvor du spiller med tre andre – enten i form af en computer, eller i form af andre spillere. Her går det ud på at slippe af med alle hjerterne, så du kan blive hjerterfri – og lykkes det nok gange, er det dig, der vinder spillet.

Minestryger

Når nu vi er i gang med de gamle Windows-klassikere, så lad os da bare tage minestryger med også. Minestryger er et sandsynlighedsspil, hvor du skal klikke på forskellige kasser. Men pas på! Rammer du en kasse med en bombe, er spillet tabt. De andre kasser fortæller, hvor mange bomber, der gemmer sig omkring dem, og ud fra denne oplysning skal du åbne samtlige kasser uden at ramme en bombe.

Tetris

En anden klassiker, der er umulig at komme udenom, er tetris. Her gælder det om at bevare roen og overblikket, mens du stabler forskellige figurer ovenpå hinanden. Spillet går gradvist hurtigere og hurtigere, og bliver på den måde også sværere og sværere. Har du ikke prøvet det endnu, må rådet være – prøv det!

Andre kabaler

Det første spil, vi nævnte, var 7 kabale. Der findes dog også mange andre kabaler udover syvkabale; bl.a. Napoleon kabale, edderkop kabale, pyramide kabale og et hav af andre kabaler. Når du er kørt sur i den første variant, kan du bare skifte videre til en ny – så er der nye kabale udfordringer i farvandet!