3 snydekoder til kærligheden

3 snydekoder til kærligheden

Man kan snyde i Wordfeud, men kan man snyde i kærligheden? Tja, i hvert fald findes der visse mere eller mindre hemmelige tricks, der gør det langt nemmere at finde den rette. Hvis du er en smule nysgerrig, så læs med her…

Der er nogle, der siger, at kærlighed gør ondt, og hvis man har prøvet at have et knust hjerte, er man ikke i tvivl om hvorfor. Imidlertid kan hjertets anliggender blive lidt nemmere at have med at gøre, hvis man kender nogle smarte snydekoder.

Kærlighedens snydekoder gør det nemlig ikke bare nemmere at tiltrække den rette partner, men gør dig også bedre til at elske dig selv. Det er altså okay at snyde, når romantikken kalder, og som du måske ved, gælder alle kneb i kærlighed.

I det følgende får du 3 snydekoder, der gør kærlighed og dating temmelig meget mere overskueligt. Studér dem og hack dit kærlighedsliv med det samme!

1. Din egen kærlighed er nok

Ved du godt, at du strengt taget ikke behøver romantisk kærlighed? Faktisk er der mange undersøgelser, der viser, at singler (særligt singlekvinder) er det mest lykkelige folkefærd. Til gengæld kan du jo godt ønske dig at finde kærlighed, og det kan jo også være en fortryllende oplevelse.

Ikke desto mindre kan det blive en hel del nemmere at finde din øjesten, hvis du først er tilfreds med din egen kærlighed. Med lidt poppet sprogbrug kan man sige, at du skal lære at elske dig selv. Det vil nemlig give dig en næsten magnetisk energi, der gør andre nysgerrige på dig – hvorimod en desperat energi som regel skræmmer kærligheden væk.

2. Afvisninger siger ikke noget om dig

Når du virkelig elsker og støtter dig selv, er du heller ikke så bange for afvisninger. Du ved nemlig, at du dybest set er nok, og at du som sådan ikke har brug for nogen. Det gør dig mere modstandsdygtig, så du igen og igen kan kaste dig ud på dybt vand.

Og de fleste bliver altså afvist – ofte igen og igen – i jagten på kærligheden! Bare husk, at en afvisning sjældent siger noget om dig. Til gengæld kan den sige dig noget ret vigtigt om, at personen, der afviste dig, ikke er den rette. Videre til den næste!

3. Den rette dating-side er key

En super snydekode til kærligheden er at vælge den rigtige dating-side. På den måde kommer du altså bare bedst fra start. I dag findes der sites og apps til stort set ethvert behov og enhver præference. På den rette side kan du nemt finde ligesindede, der også er friske på romantik, flirt eller frække eventyr som dogging. Det gør det en hel del mere lige til at finde dit perfekte match til formålet.