3 Gaming Apps, der gør dig klogere

3 Gaming Apps, der gør dig klogere

Der findes et hav af Apps, der udover at være ekstremt underholdende, også kan lære dig noget. Disse spil er bl.a. tilgængelige i App Store, som du kan få adgang til gennem din iPhone. En iPhone er en rigtig god telefon at spille spil på. Du kan finde informationer, forhandler og sammenligne priser på den nyeste iPhone her, så du kan få den bedste spiloplevelse!

Wordfeud

Selvfølgelig er Wordfeud vores første anbefaling, for selvom spillet er kanon sjovt, kan du også lære en masse samtidig med, at du tværer dine venner, familie og bekendte ud. Spillet handler om at skabe ord og placere dem på brættet, så du ender med flest mulige point. Hvis du har flere end din modstander vinder du. Her får du altså trænet og udvidet dit ordforråd, samtidig med at du har det sjovt. Du kan også lære nye mennesker at kende gennem Wordfeud, da spillet giver dig lov til at chatte med modstanderen.

Brain+ Enhance

Dette spil garanterer dig at du kommer i din livs bedste mentale form. I spillet kan du træne din fokus og koncentration, styrke din hukommelse, og blive bedre til at håndtere stress. Det anbefales at træne hver dag med spillet for at se forbedringer. Selvom spillet indeholder avancerede og intense hjerneøvelser, er de forklædt som sjove og motiverende spil. Det er derfor den perfekte blanding af tidsfordriv og træning af din hjerne.

Tricky Test 2™: Genius Brain?

Du tror måske, at du er rigtig klog, men dette spil udfordrer på helt nye måder. Tricky Test 2 er et afhængighedsdannende IQ-spil, der kræver, at man tænker lidt anderledes. I hver bane i spillet bliver du opfordret til at finde en løsning, som ikke altid er så ligetil. Eller er den? Hvis du svarer forkert, skal du starte forfra, så tænk dig godt om inden du trykker for hurtigt.