Tid til at spile wordfeud

Hvornår er det tid til at spille Wordfeud?

Du er måske én af dem, der ikke har spillet Wordfeud i lang tid, men pludselig er kommet i tanker om, at den jo egentlig ligger på din telefon i en bunke af apps, der bare venter på, at nogen skal benytte sig af dem igen. Eller måske er det din kusine, der lige har sendt dig en spilleanmodning, som igen har gjort dig opmærksom på Wordfeuds eksistens. I denne artikel vil du få en kort guide til, hvilke tidspunkter og steder, hvor det er oplagt at tage telefonen frem og spille det gode gamle Wordfeud.

På arbejdet

Nogen vil måske mene, at det er en anelse uprofessionelt at tage telefonen frem og spille Wordfeud, imens man er på arbejde. Vi mener dog heller ikke, at det er en god idé, imens du skal koncentrere dig om, at bruge Adobe Reader til åbne en pdf-fil for en kunde, der sidder foran dig. Det kan dog være forfriskende og en anderledes form for hjernegymnastik, når du sidder i pausen og ikke ved, hvad du skal lave. Det kan også være, at du hurtigt kan tage et spil, hvis der alligevel ikke sker så meget på arbejdet og arbejdsopgaverne er få.

I offentlig transport

Når du engang imellem lige tager bussen eller toget til og fra arbejde eller for, at besøge en gammel ven i Nordjylland, kan det være oplagt, at tage et spil Wordfeud, når tiden lige er til det. Det er dog en god idé, at du samtidig holder øje med, hvor du skal stå af, så du ikke risikerer at køre for langt.

Når manden ser fodboldkamp

Imens din mand f.eks. bruger Adobe Flash Player til at se en fodboldkamp på computeren eller din kone ser en dokumentarfilm, kan du i stedet bruge tiden på, at spille Wordfeud. Det kan samtidig være en god måde for dig, at lave noget i fritiden, der træner din hjerne. De fleste ville måske ty til, at tage computeren eller iPad’en med sig ind i et andet rum, for at kigge på lidt netshopping, se en tv-serie eller en film, eller måske tage et spil poker på nettet. Andre ville måske læse videre på den bog, de læser hver aften, inden de skal i seng og en helt tredje part ville lytte til podcasts om mordhistorier, politiske sager eller talkshows, hvor kendte mennesker bliver interviewet.